tips



• Sluta upp med att vara lat! Ta cykeln eller gå istället för att åka bil eller buss om det faktiskt inte är så långt till stället du ska, och använd trapporna istället förr hissen. Den kanske verkar som en liten grej, men det är en bra början!

• Vägar funkar minst lika bra som löpband. Iställt för att betala flera hundra för att få gå på löpband och cykla på spinning finns det vanliga vägar att springa på och vanliga cyklar att sätta sig att trampa på. Det fungerar precis lika bra!

Släpp ut rockstjärnan i dig själv. Sätt på musik på högsta volym och rocka loss inne på rummet! Hoppa i sängen, spela luftgitarr, dansa och sjung med i musiken. Det är jobbigare än man tror!

• Shoppa! Spring runt i affärer, ta på och av en massa plagg, bära en massa påsar.. Har ni aldrig tänkt på vad varm och slut man blir efter en riktig shoppingrunda liksom? Dock blir det ju inte allt för billigt om man köper med sig en massa saker hem, och det vet vi ju alla hur svårt det är att låta bli att göra...

• Ha sex, hångla och onanera! Det är faktiskt väldigt många kallorier man bränner under tiden man gör de här tre sakerna, så för träningens skull är det verkligen inget dåligt med hångel och orgasmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0